Båd rekorder

TEAM Rekorder:
Havørred: 3,8Kg
Makrel : 0.8Kg
Torsk : 6.4Kg
Laks : 11,25Kg
Horn: 0,75
Aborre: 1,2Kg


torsdag den 6. marts 2014

Uge 9 på værft

Uge 9 stod den på klargøring og udbedring af team jasons båd. Vi havde problemer med at hardtoppen gik løs. Så HT bliv løsnet og et ton gammel fuge og tætningsliste bliv fjernet. Tec 7 og nye rustfrie bolte blev sat i. Vi fik også klaret alle de små ting man aldrig lige når, så som lidt lednings arbejde og oprydning. Torsdag aften var vi færdige og nu spiller tigermissen bare max

Møn D.19/2 = skuffelse

 Efter skuffelsen på Møn har lagt sig og grejet er ordnet, blev det tid til en beretning om begivenhederne på 40 meteren.
Bjørn og jeg ankom på klintholm havn omkring kl.0130 D.19 og blev hurtigt enige om at lade båden blive på land natten over.
Klokken nåede da også at blive 3 inden grejet var klargjordt og Zacapaen drukket.

Efter 3 timers søvn, lidt morgen mad og båden var sat i vandet, tog vi turen til bananen og videre ud på kondomet uden så meget som en eneste kontakt.
Der var masser af snak på VHF'en om liv på 40 meteren, så vi tog chancen om 2 timers fiskeri og satte kursen øst over.
OG HER STOPPEDE ALT DET SJOVE SÅ!
Vi satte grejet på 131 fod og der gik ikke lang tid før der skete noget. MEN AK! Bjørn nåede kun lige at mærke en stærk fisk med en god størrelse før linen knækkede.
Det skulle så gentage sig 3 gange yderligere før vi blev enige om at der absolut måtte være noget galt med linen og det hele kunne være ligemeget.
Vi rev grejet kl.14 og satte kursen mod Klintholm igen.
Efter at alt grej var pakket sammen og den lange march hjem (uden fisk i kassen) var gennemført, kunne 2 MEGET skuffede lystfiskere sige godnat og tak for en god men meget frustrerende tur.